ajbetxi

Notícies

Reciclar la llum, reciclar la vida

2 comentaris

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Betxí, dirigida per regidor d’Esquerra Unida, Javier Delgado, en col·laboració amb Ambilamp (entitat que agrupa els principals fabricants espanyols d’enllumenat) ha posat en marxa una iniciativa per tal de millorar el reciclatge de les bombetes de baix consum i de tubs fluorescents.

En concret, s’han instal·lat contenidors per a la recollida selectiva en el propi Ajuntament, en el Magatzem Municipal, en el Col·legi Públic i en l’Institut. A estos cal afegir el ja instal·lat en el Centre de Salut i aquells que disposen les empreses instal·ladores elèctriques de la localitat.

Las bombetes de baix consum i, en menor mesura, els tubs fluorescents, sumen als seus indubtables beneficis ecològics i econòmics, la contrapartida de contenir en la seua composició materials tòxics i perillosos, como el mercuri, que requereixen un tractament especial una vegada que han deixat de funcionar i es converteixen en un residu.

Per tot això, des de l’Ajuntament s’anima a la ciutadania de Betxí a la utilització d’estos contenidors. La campanya s’emmarca també en el conjunt de mesures que està duent a terme esta regidoria per a la millora de la nostra relació amb el medi.

> Descarregueu el full informatiu (pdf)

2 thoughts on “Reciclar la llum, reciclar la vida

  1. A més del reciclatge cal netejar el poble!!!! I que les empreses que recullen el reciclatge siguen eficients!!!!!

    • Entiendo perfectamente el enfado por el tema de la limpeza de las calles y lo comparto, no solo como concejal responsable, sino fundamentalmente como ciudadano. Sí que me gustaría comentar que estamos intentando buscar diversas alternativas para este tema y, espero, que a lo largo de los próximos meses podamos encontrar una solución satisfactoria.
      Sin que sirva de excusa, la mala situación económica que atraviesa el Ayuntamiento no facilita precisamente las cosas.