ajbetxi

Notícies

Dóna el teu mòbil

L’Ajuntament de Bexí, a través de Regidoria de Medi Ambient, participa en la campanya “Dona tu móvil”, organitzada per Creu Roja Espanyola y la fundació Entreculturas.

Aquesta iniciativa, que es du a terme des de l’any 2004, està dirigida als usuaris de telèfon mòbil i pretén aconseguir dos gran objectius:

  • En primer lloc, en l’àmbit de l’acció social, els ingressos generats amb la reutilització dels mòbils donats es destinen a projectes humanitaris, socials i d’educació en favor dels col·lectius i països més desafavorits.
  • En segon lloc, en l’àmbit de mediambiental, la recollida dels mòbils fora d’ús i la promoció de la seua reutilització i reciclatge afavoreix la conservació del medi ambient.

Com podem col·laborar:

PARTICULARS

Podeu dipositar el vostre mòbil en els contenidors ubicats en la planta baixa de l’Ajuntament i en la Biblioteca Municipal.

EMPRESES O INSTITUCIONS

Si la vostra empresa o institució està interessada en col·laborar amb aquesta iniciativa, podeu ompli un formulari o telefonar al 900 22 00 44 i sol·licitar prendre par en la campanya.

ANIMA’T I COL.LABORA TU TAMBÉ!

Els comentaris estan tancats.